Deepskydag 2010

Tom aan het noteren

Het was weer een erg leuke Deepskydag dit jaar, met interessante lezingen en gezellige mensen. Ik heb weer veel opgestoken en kan straks de loef afsteken met mijn nieuw vergaarde kennis over oculairs dankzij een super lezing van Alexis. Ook de ontwikkelingen van Deepskylog en Martien waren zeer interessant om te volgen. Daarnaast geknutsel van Jan, Marieke & Bert en natuurlijk de mini presentaties van Bob en Jan. Ik zal nooit meer zeuren over te weinig soep, alleen miste ik dit jaar wel wat motivatie voor waarnemen i.v.m. de theoretische lezingen, maar dat werd al door andere aangegeven. De wok achteraf was een super idee, en volgens mij heeft iedereen er ook flink van genoten. Ik zou trouwens bijna het Messier certificaat en t-shirt vergeten! Heel erg bedankt hiervoor en voor de motivatie.

Jan & Bob, wederom hartelijk dank voor de organisatie. Uiteraard ook voor sterrenwacht Nijmegen en de lezing houders!

 

Comments are closed.